Stichting Energietransitie Roosendaal StER

Energiecoaches geven gratis energieadvies op maat

In de gemeente Roosendaal zijn inmiddels een aantal energiecoaches actief die inwoners helpen met het verduurzamen van het energieverbruik thuis. De energiecoaches zijn deskundig opgeleide vrijwilligers van Stichting Energietransitie Roosendaal.

Onafhankelijk energieadvies
De energiecoaches willen andere inwoners motiveren en inspireren om aan de slag te gaan met het verduurzamen van het energieverbruik thuis. Ze geven geheel gratis en vrijblijvend een onafhankelijk energieadvies bij u thuis. Aan de hand van een huisscan wordt bekeken hoe de energiekosten kunnen worden verlaagd. Met de nodige adviezen en tips kunt u vervolgens zelf aan de slag. Zo bespaart u energie, geld én zorgt u voor een comfortabeler huis. Ook wijst de energiecoach op subsidiemogelijkheden en de regelingen die er zijn in de gemeente Roosendaal. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@steroosendaal.nl.

Ook interesse om energiecoach te worden?
Inwoners die interesse hebben om opgeleid te worden tot vrijwillige energiecoach nodigen wij graag uit om een e-mail te sturen naar info@steroosendaal.nl.

Andere projecten

18 september: officiële opening van KaaiDuurzaam

18 september: officiële opening van KaaiDuurzaam

Op zaterdag 18 september wordt KaaiDuurzaam, het voormalige EKP-gebouw, officieel geopend. Ook Stichting Energietransitie Roosendaal is tijdens deze bijzondere aangelegenheid aanwezig met een stand! Bezoekers zijn van 11:00 tot 17:00 uur van harte welkom aan het...

Lees meer
Thuis energie besparen doe je zo

Thuis energie besparen doe je zo

Gezocht: vijf woningeigenaren in Roosendaal, Wouw of Heerle voor project 'Thuis energie besparen doe je zo' Een duurzame en comfortabele woning realiseren gaat verder dan bijvoorbeeld het plaatsen van zonne-panelen. De gemeente Roosendaal heeft daarom met vier andere...

Lees meer