Onze Energiecoaches

Inschrijven nieuwsbrief >>

Stel hier je vraag >>

Stel hier je vraag >>

Schrijf in voor de nieuwsbrief >>

Energiecoaches StER Roosendaal

Cees Suijkerbuijk

Energiecoach

Een duurzamere maatschappij is voor iedereen goed. Ik heb gemerkt dat er bij bewoners veel vragen bestaan hoe de woning te verduurzamen en energie te besparen. Het is ontzettend leuk en dankbaar werk om te proberen die vragen in te vullen. Mijn jarenlange ervaringen in de isolatiesector helpen daarbij enorm.

Ger de Jager

Energiecoach

Mijn kennis delen met anderen en daardoor moet het mogelijk zijn met z’n allen veel energie te besparen, want… vele kleintjes maken één hele grote!

Jan Toren - energiecoach

Jan Toren

Energiecoach

Ik vind het belangrijk om de energietransitie te promoten om tot een duurzamere maatschappij te komen. Bewustmaken van de bewoners in de gemeente Roosendaal middels huisbezoeken kan daarbij zeer zeker helpen. Mijn ervaring en kennis op het gebied van EPA-W en EPA-U komt hierbij goed van pas.

Jan van den Berg - energiecoach

Kees Verhoeven

Energiecoach

De reden dat ik dit werk wil gaan doen, is dat ik al 40 jaar bezig ben met energie besparen. Vanaf het bouwen van een windmolen in de jaren 80 tot de besparingsnormen van de tegenwoordige tijd.

Het interesseert me en ik ga me ervoor inzetten om de inwoners van de gemeente Roosendaal te helpen om hun wooncomfort zo hoog mogelijk te krijgen tegen zo laag mogelijke kosten.

Bert Magnee

Energiecoach

Bij het zoeken naar mogelijkheden om mijn eigen woning te verduurzamen merkte ik het erg leuk te vinden om ook anderen op het pad van verduurzaming te helpen. Ik kan daar erg enthousiast en blij van worden.
Jan van den Berg - energiecoach

Jan van den Berg

Energiecoach

In oktober 2022 ben ik gestart als energiecoach voor StER.

Ik ben al mijn hele werkzame leven actief in vele segmenten van de energiesector. In Nederland, maar ook in ontwikkelingslanden in Afrika.

Door de energietransitie, de momentane hoge energiekosten en de schaarste aan objectieve advisering, is het mijn drijfveer om een bijdrage te leveren aan de StER en aan de inwoners van Roosendaal.

Jan van den Berg - energiecoach

Geert Vermunt

Energiecoach

Omdat ik het leuk vind om mensen te helpen met de wirwar aan informatie over de energietransitie en duurzaamheid ben ik begonnen met het werk van energiecoach. Ik hoop op een goed gevoel bij de bewoners en bij mezelf als ik een bezoek heb afgelegd.

Piet Reuvers

Energiecoach

De woning aanpassen aan de eisen die in een toekomst zonder aardgas gesteld worden, is niet eenvoudig. Als energiecoach wil ik graag samen met de bewoners zoeken naar oplossingen, die tegen zo laag mogelijke kosten, een duurzame en comfortabele woning opleveren.

Frank Altena

Energiecoach

De thematiek van de energietransitie spreekt me aan: interessant en uitdagend. Kennis en ervaring m.b.t. verduurzaming breng ik in, onder meer opgedaan bij Philips Lighting, maar ook elders in de vrije tijd en thuis.  Het doe-werk van een energiecoach vind ik belangrijk, te meer omdat het lokaal hoopt bij te dragen aan een beter milieu.

Kees van Someren

Energiecoach

Afkomstig uit de petrochemische industrie vind ik het belangrijk om mijn kennis van techniek en milieuzorg als energiecoach in te zetten voor de inwoners van Roosendaal. Ik help ze graag bij hun energietransitie naar een comfortabele duurzame levenswijze tegen de laagst mogelijke kosten.