Stichting Energietransitie Roosendaal StER

Energiecoaches geven gratis energieadvies op maat

In de gemeente Roosendaal is inmiddels een aantal energiecoaches actief die inwoners helpen met het verduurzamen van het energieverbruik thuis. De energiecoaches zijn deskundig opgeleide vrijwilligers van Stichting Energietransitie Roosendaal.

Onafhankelijk energieadvies
De energiecoaches willen andere inwoners motiveren en inspireren om aan de slag te gaan met het verduurzamen van het energieverbruik thuis. Ze geven geheel gratis en vrijblijvend een onafhankelijk energieadvies bij u thuis. Aan de hand van een huisscan wordt bekeken hoe de energiekosten kunnen worden verlaagd. Met de nodige adviezen en tips kunt u vervolgens zelf aan de slag. Zo bespaart u energie, geld én zorgt u voor een comfortabeler huis. Ook wijst de energiecoach op subsidiemogelijkheden en de regelingen die er zijn in de gemeente Roosendaal. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via dit formulier.

Ook interesse om energiecoach te worden?
Inwoners die interesse hebben om opgeleid te worden tot vrijwillige energiecoach nodigen wij graag uit om een e-mail te sturen naar info@steroosendaal.nl.

Interviews met energiecoaches
Lees hier de interviews met twee van onze energiecoaches:

Interview met energiecoach Jan Toren
Interview met energiecoach Cees Suijkerbuijk

Andere projecten

Samen aan de slag met energie besparen in Burgerhout

Samen aan de slag met energie besparen in Burgerhout

Stichting Energietransitie Roosendaal (StER) organiseert in samenwerking met de gemeente Roosendaal op 20 april een informatieavond voor inwoners uit de wijk Burgerhout. Tijdens de bijeenkomst krijgen woningeigenaren en huurders de nodige tips om het energieverbruik...

Lees meer
Bezoek de StER op het Festival der Mogelijkheden

Bezoek de StER op het Festival der Mogelijkheden

Op het Festival der Mogelijkheden staan netwerken, kennisuitwisseling en inspiratie centraal. Zo maakt u kennis met diverse mogelijkheden om duurzaam te leven en te ondernemen. Ook ontdekt u lokale, duurzame bedrijven en de nieuwste innovaties. En dit alles onder het...

Lees meer