Informatieavond warmtepompen Roosendaal

Stichting Energietransitie Roosendaal (StER) organiseert op maandag 15 januari een gratis informatieavond over warmtepompen in Wijkcentrum ’t Dijksteeke. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u onafhankelijke informatie over de mogelijkheid van een warmtepomp voor uw koopwoning. Daarnaast wordt ingegaan op de voordelen om samen op te trekken met andere buurtbewoners.  

Enkele jaren geleden is er in de Landerije en Kortendijk met succes samengewerkt bij de aanschaf van zonnepanelen. Maar de tijd staat niet stil. Er kan nu een volgende grote stap worden gezet door samen te kijken naar de mogelijkheid van een warmtepomp. Daar kun je veel aardgas en energiekosten mee besparen en mogelijk zelfs van het aardgas af gaan. De tijd is er rijp voor. Maar er zijn veel verschillende opties, met elk hun eigen voor- en nadelen. Reden te meer om samen met de buren op te trekken.

Daarom organiseert Stichting Energietransitie Roosendaal (StER) samen met de gemeente op maandag 15 januari een gratis informatieavond in Wijkcentrum ’t Dijksteeke (Dijkcentrum 191, Roosendaal). Tijdens die avond wordt niet alleen informatie verstrekt over warmtepompen, maar vertellen we ook over hoe geïnteresseerden samen kunnen werken en daarbij door de gemeente en de StER kunnen worden geholpen. Mis het niet!

Het programma start om 20:00 uur (met inloop vanaf 19:45 uur) en eindigt om 21:15 uur. Wethouder Klaar Koenraad zal de informatieavond openen. De toegang is gratis. Aanmelden is niet verplicht, maar wordt wel op prijs gesteld en kan door een e-mail te sturen naar info@steroosendaal.nl.

 

Andere projecten

Terugblik Energiecafé in Wouw

Terugblik Energiecafé in Wouw

Stichting Energietransitie Roosendaal (StER) organiseerde op zondagmiddag 5 november haar eerste Energiecafé in Wouw. In dit Energiecafé kregen bezoekers de nodige tips om energiekosten te besparen, informatie over warmtepompen, praktijkvoorbeelden, subsidies en meer....

Lees meer