Informatieavond warmtepompen Roosendaal

Stichting Energietransitie Roosendaal (StER) organiseerde op maandag 15 januari een gratis informatieavond over warmtepompen in Wijkcentrum ’t Dijksteeke. Tijdens deze bijeenkomst kregen bezoekers onafhankelijke informatie over de mogelijkheid van een warmtepomp voor de koopwoning. Daarnaast werd ingegaan op de voordelen om samen op te trekken met andere buurtbewoners.  

Enkele jaren geleden is er in de Landerije en Kortendijk met succes samengewerkt bij de aanschaf van zonnepanelen. Maar de tijd staat niet stil. Er kan nu een volgende grote stap worden gezet door samen te kijken naar de mogelijkheid van een warmtepomp. Daar kun je veel aardgas en energiekosten mee besparen en mogelijk zelfs van het aardgas af gaan. De tijd is er rijp voor. Maar er zijn veel verschillende opties, met elk hun eigen voor- en nadelen. Reden te meer om samen met de buren op te trekken.

Tijdens de avond werd niet alleen informatie verstrekt over warmtepompen, maar werd ook uitleg gegeven over hoe geïnteresseerden samen kunnen werken en daarbij door de gemeente en de StER kunnen worden geholpen.

 

 

Andere projecten

Terugblik Energiecafé in Wouw

Terugblik Energiecafé in Wouw

Stichting Energietransitie Roosendaal (StER) organiseerde op zondagmiddag 5 november haar eerste Energiecafé in Wouw. In dit Energiecafé kregen bezoekers de nodige tips om energiekosten te besparen, informatie over warmtepompen, praktijkvoorbeelden, subsidies en meer....

Lees meer