KaaiDuurzaam

KaaiDuurzaam officieel geopend!

Op 18 september 2021 werd KaaiDuurzaam, het voormalige EKP-gebouw, onder de nodige belangstelling officieel geopend door wethouder Klaar Koenraad. Het pand op het Kadeplein is de afgelopen maanden opgeknapt, na zo’n 10 jaar leegstand.

Stichting Energietransitie Roosendaal
De komende 5 jaar is de invulling van het pand gericht op duurzaamheid en creativiteit. Gedurende de dag werden onder andere dans en film getoond en konden bezoekers kennismaken met duurzame initiatieven op de bijbehorende markt.
Stichting Energietransitie Roosendaal was erbij!

Energiecoaches
Geïnteresseerden konden kennismaken met onze vrijwilligers en zich aanmelden voor gratis energieadvies van een energiecoach. Energiecoaches zijn deskundig opgeleide vrijwilligers van Stichting Energietransitie Roosendaal. De energiecoaches willen andere inwoners motiveren en inspireren om aan de slag te gaan met het verduurzamen van het energieverbruik thuis. Ze geven geheel gratis en vrijblijvend een onafhankelijk energieadvies bij u thuis. Aan de hand van een huisscan wordt bekeken hoe de energiekosten kunnen worden verlaagd. Met de nodige adviezen en tips kunt u vervolgens zelf aan de slag. Zo bespaart u energie, geld én zorgt u voor een comfortabeler huis. Ook wijst de energiecoach op de subsidiemogelijkheden en regelingen die er zijn in de gemeente Roosendaal.

Interesse?
Wilt u ook een gratis energieadvies op maat? Vul dan dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! Voor overige vragen mag u een e-mail sturen naar info@steroosendaal.nl.

KaaiDuurzaam - Stichting Energietransitie Roosendaal

KaaiDuurzaam Stichting Energietransitie Roosendaal

Andere projecten