Nieuwsbrief Stichting Energietransitie Roosendaal

Om u op de hoogte te houden van onze activiteiten en de ontwikkelingen op het gebied van de energietransitie in onze gemeente, informeren wij u periodiek via onze nieuwsbrief. De vierde versie is nu uit. 

In deze nieuwsbrief leest u onder andere een interview met bestuurslid en penningmeester Margot Kampert. In dit gesprek neemt zij u mee naar de kracht van samenwerken, bewustwording en meer!

We vragen aandacht voor onze kerstactie ‘Geef voor kerst uw energieprijscompensatie cadeau’. Met deze actie gaat de StER op zoek naar inwoners die de energieprijscompensatie ter beschikking willen stellen aan instanties die zich inzetten voor mensen die in de financiële problemen zijn gekomen.

Ook blikken we terug op onze deelname aan diverse informatiebijeenkomsten. Verder treft u de nodige energiebesparingstips: van snel en goedkoop tot meer ingrijpend. U kunt de nieuwsbrief hier lezen.

Via deze link https://steroosendaal.nl/nieuwsbrief/ kunt u zich meteen abonneren op onze nieuwsbrief.

De volgende nieuwsbrief komt uit in maart 2023. Zijn er bepaalde onderwerpen die u daarin graag terug wilt zien? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar info@steroosendaal.nl.

Veel leesplezier!

 

Andere projecten