Nieuwsbrief Stichting Energietransitie Roosendaal

Om u op de hoogte te houden van onze activiteiten en de ontwikkelingen op het gebied van de energietransitie in onze gemeente, informeren wij u periodiek via onze nieuwsbrief. De laatste versie is nu uit. 

Het klinkt zo eenvoudig: isoleer het dak, de muren en de vloer, zet HR+++glas in de kozijnen, installeer zonnepanelen, een warmtepomp en lage temperatuurverwarming en hopla, je woning is energieneutraal. Maar zo simpel als het klinkt, zo complex is soms de uitvoering. Erik Meulendijks nam daarom Stichting Energietransitie Roosendaal in de arm. In deze nieuwsbrief leest u onder andere een interview met Erik over zijn ervaringen.

Ook informeren we u over de salderingsregeling voor zonnepanelen en de Energiebespaarlening. We blikken terug op onze deelname aan diverse informatiebijeenkomsten. Verder maakt u kennis met onze energiecoaches en treft u snelle bespaartips. Deuren dicht, korter douchen, lampen uit en apparaten niet op standby laten staan: het is vaak een kleine moeite. En alles bij elkaar scheelt het een heleboel op uw energierekening!

U kunt de nieuwsbrief hier lezen.

Via deze link https://steroosendaal.nl/nieuwsbrief/ kunt u zich meteen abonneren op onze nieuwsbrief.

Zijn er bepaalde onderwerpen die u in de volgende nieuwsbrief graag terug wilt zien? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar info@steroosendaal.nl.

Veel leesplezier!

 

Andere projecten