energiecoach Roosendaal

Wilt u deze winter energiekosten besparen? Met behulp van onze energiecoaches wordt dat een koud kunstje! De energiecoaches van de StER geven u graag de nodige tips voor een lagere energierekening. U treft ze regelmatig bij evenementen. Zo waren zij op 2 en 16 december in de Roselaar op het plein voor ICI PARIS XL. 

Energiecoaches St. Energietransitie Roosendaal

energiecoaches St. Energietransitie Roosendaal

Gratis energieadvies op maat
Energiecoaches zijn opgeleide vrijwilligers van Stichting Energietransitie Roosendaal. Ze geven geheel gratis en vrijblijvend een onafhankelijk advies in het verduurzamen van het energieverbruik thuis. Vragen over bijvoorbeeld isoleren, warmtepompen, zonnepanelen of andere duurzame maatregelen? De energiecoaches helpen u graag op weg!

Ook kunt u zich aanmelden voor een gratis huisscan. Aan de hand van deze huisscan wordt bekeken welke maatregelen er mogelijk zijn om te verduurzamen en de energiekosten te verlagen. Met de nodige adviezen en tips kunt u vervolgens zelf aan de slag. Daarnaast wijst de energiecoach op nationale subsidiemogelijkheden en de regelingen die er zijn in de gemeente Roosendaal.

Praktijkvoorbeelden ter inspiratie
Wilt u samen met de buren energie besparen? Ook daarbij kan de StER u en uw buren helpen! Samen met de buren aan de slag gaan met energie besparen heeft namelijk diverse voordelen. Hierbij kunt u denken aan het collectief plaatsen van zonnepanelen of isoleren. Het scheelt tijd en kan ook kostenvoordelen opleveren. Wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden.

Via deze link maakt u een afspraak met onze energiecoaches

Andere projecten

Terugblik Energiecafé in Wouw

Terugblik Energiecafé in Wouw

Stichting Energietransitie Roosendaal (StER) organiseerde op zondagmiddag 5 november haar eerste Energiecafé in Wouw. In dit Energiecafé kregen bezoekers de nodige tips om energiekosten te besparen, informatie over warmtepompen, praktijkvoorbeelden, subsidies en meer....

Lees meer