Festival der Mogelijkheden 9 oktober 2022

Zondag 9 oktober nam Stichting Energietransitie Roosendaal (StER) deel aan het Festival der Mogelijkheden in KaaiDuurzaam. We kijken terug op een succesvolle deelname!

KaaiDuurzaam 9 oktober 2022Het evenement werd goedbezocht; direct bij de opening stond er al een rij geïnteresseerden en daarna bleef het druk. Bezoekers reageerden positief op de gratis aanbiedingen, zoals de perenboom en de compostemmer én op de adviezen van standhouders.

Honderden mensen bezochten de kraam van Stichting Energietransitie Roosendaal. Zo konden bezoekers bij de StER terecht voor een onafhankelijk energieadvies van een energiecoach. Onze energiecoaches Jan en Ger – enthousiast als altijd – konden meteen al kleine adviezen geven waar bezoekers direct mee aan de slag konden. Ook konden geïnteresseerden zich aanmelden voor een gratis huisscan. De andere StER-leden gaven uitleg over wat energiecoaches voor inwoners uit de gemeente Roosendaal kunnen betekenen, onze doelstellingen, projecten en meer!

Wat ons betreft waren er alleen maar winnaars op 9 oktober. Bezoekers kregen de nodige tips en adviezen om het energieverbruik te verduurzamen en te verlagen. De StER was in de gelegenheid om bestaande relaties aan te halen, het netwerk uit te breiden en te werken aan nog meer naamsbekendheid. Ook hebben we er weer 2 energiecoaches uit de dorpen bij! Dat is een hele mooie aanvulling op ons team van energiecoaches. Zo hebben we samen met de organisatie en bezoekers weer mooie stappen gezet voor het klimaat!

Meer informatie over het Festival der Mogelijkheden treft u op de website https://www.festivaldermogelijkheden.nl.

 

 

Andere projecten