Informatiebijeenkomsten Stichting Energietransitie Roosendaal

Onze vrijwilligers komt u regelmatig tegen bij informatiebijeenkomsten waar energiebesparing op de agenda staat. Zo trof u ons bij de Leefbaarheidsgroep in Heerle, de Dorpsraad in Moerstraten, de Themadag Duurzaamheid en de informatieavond van het Regionaal Energieloket in Roosendaal.

Dorpsraad Moerstraten
Op 27 oktober was de StER aanwezig bij de bijeenkomst van de Dorpsraad in Moerstraten. De inwoners van Moerstraten kregen onder andere uitleg over onze doelstellingen en projecten, zoals het gratis energieadvies van een energiecoach.

Informatieavond Regionaal Energieloket
Het Regionaal Energieloket Roosendaal organiseerde op 11 oktober een bijeenkomst over energiebesparing. De StER was aanwezig om inwoners te voorzien van de nodige laagdrempelige tips en adviezen rondom energiebesparing.

Leefbaarheidsgroep Heerle
Tijdens de dorpsbijeenkomst van 29 september konden de inwoners van Heerle kennismaken met de StER. Zo kwamen onze doelstellingen, projecten en de voordelen van het inschakelen van een energiecoach aan bod.

Themadag Duurzaamheid
Op 17 september gaf de StER voorlichting aan bezoekers van de Themadag Duurzaamheid, georganiseerd door Ondernemersvereniging Majoppeveld. De bijeenkomst werd geopend door de wethouder Duurzaamheid, Klaar Koenraad. Alle standhouders bij elkaar boden een gevarieerd aanbod over energiemaatregelen, die bewoners en ondernemers in de gemeente Roosendaal kunnen nemen. Zo maakten een aantal inwoners een afspraak met een energiecoach voor een gratis energieadvies.

Meer weten over onze energiecoaches? Of wilt u een afspraak inplannen? Ga dan naar deze pagina. 

 

 

Andere projecten